Kokon Louhela

Perinteitä kunnioittaen remontoitu Louhela rakennettiin 1921 Kokon Nuorisoseuran taloksi. Vankalla kokemuksella talo tarjoaa edelleen komeat puitteet sinunkin kesäjuhliisi vain 5 kilometrin päässä keskustasta. Talo soveltuu pienistä kokouksista aina 170 hengen ohjelmallisiin häihin ja syntymäpäiviin saakka, eivätkä vuokrat pelota. Isot tilaisuudet (häät) 200€/3vrk, pienemmät juhlat 100€, kokoukset ym. 30-50€.

TILAT JA VARUSTUS:

Talossa on iso sali, ravintolatila, iso eteisaula sekä keittiötilat ja kerhohuone esim. esiintyjien takahuoneeksi. Näyttämö on todistettavasti riittävä muun muassa Elonkerjuulle. Keittiössä kylmätilat ja laitostiskikone sekä riittävät tilat ruuan esille lait-
toon. Valmistus on paras toteuttaa muualla. Pöytien ääreen mahtuu mukavasti noin 170 vierasta toukokuun alusta syyskuun loppuun jatkuvalla vuokrakaudella. Lisätilaa on saatavissa 4x8m juhlateltasta, jota myös vuokraamme. Louhelan vuokraan kuuluu 60 hengen kahvi- ja ruoka-astiasto, jonka lisäksi vuokraamme myös 120 hengen täydellistä juhla-astiastoa. Piha-alue riittää noin 50 auton paikoitukseen.

Kokonkyläntie 249
61800 Kauhajoki

Lisätiedot ja varaukset:
Ruusa Loukko 050-4001001
ruusas(a)gmail.com

www.kokonkyla.info