Kansainväliset hankkeet

SE TO NW: ESTFIN tourist trails

Hanke on kansainvälisyyttä edistävä hanke Leader Suupohjan ja MTÜ Kirderannik välillä.

Hankkeen päätavoitteena on kartoittaa Suupohjan alueen kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneet matkailutoimijat ja sitouttaa heidät yhteistyöhön Kirderannik alueen matkailutoimijoiden kanssa. Matkailutoimijoiden osaamista ja kielitaitoa kehitetään, ja parannetaan edellytyksiä yritysten kansainväliseen markkinointiin ja viestintään.

Molempien toimintaryhmien, Leader Suupohjan sekä MTÜ Kirderannik alueelta löytyy ainutlaatuisia luonto- ja kulttuurikohteita. Hankkeella pyritään toteuttamaan uusia toimivia ja kiinnostavia elämysmatkailun reittejä tai -palveluita, jotta alueen matkailupalvelut kehittyvät ja kilpailukyky paranee. Hanke edistää verkostoitumista kansainvälisellä tasolla.

Hankkeen aikana järjestetään opintomatka hankekumppanin alueelle Viroon. Vastaavasti isännöidään hankekumppanien vierailua Suupohjassa. Koronaepidemian jatkumisesta riippuen, toinen matkoista toteuttaan virtuaalisena.

Hankkeen puittessa on valmistunut upea alueemme esittelyvideo jossa nähdään alueemme upeita kohteita sekä hankkeessa mukana olevien yrittäjien kohteita ja palveluita.
Pohjatonta vieraanvaraisuutta ja elämää kaikessa väreissä. Otamme vieraat vastaan lämmöllä ja suurella sydämellä! Tervetuloa Suupohjaan!

Mikäli sinulla on matkailuun tai elämyksiin liittyviä tuotteita tai palveluita ja haluat kehittää kansainvälisiä kontakteja, tai sinulle herää hankkeeseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä:

Hankesuunnittelija Aili Raudla-Majakangas
aili(at)leadersuupohja.fi
p. 044 972 7391

FINEST Media

5.5.2020-30.9.2022

”Pelillisyys, mediakasvatus, kansainvälisyys sekä nuorten osallistaminen ja aktivointi oman kotiseutunsa kehittämiseen”, nämä teemat ovat hankkeen ydinajatus. Nuoret ovat tärkeitä oman ympäristönsä kehittäjiä ja seutukunnan tulevaisuuden rakentajia, tästä johtuen hankkeessa selvitetään myös seudulle sopivaa nuorisolähtöistä Leader-toimintatavan mallia.

Hanke toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Suupohjan alueen nuorisotoimijoiden ja harrastusseurojen sekä virolaisten hankekumppaneiden kanssa.

Hankesuunnittelija Janne Taipaleenmäki
+358 40 171 5600
janne.taipaleenmaki(at)leadersuupohja.fi