Tere, kuidas läheb -viron kielen ja kulttuurin kurssi

Haluatko opetella viron kieltä sekä oppia tuntemaan naapurikansamme kulttuuria? Jos vastasit kyllä ja olet kiinnostunut matkailusta ja sen kehittämisestä Suupohjassa, osallistu SE to NW ESTFIN tourist trails -hankkeen viron kielen ja kulttuurin kurssille.

Kurssi on maksuton ja kaikille avoin. Se on suunnattu erityisesti kansainvälisyydestä kiinnostuneille matkailuyrittäjille ja -toimijoille tai sellaiseksi aikoville. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena koronarajoitukset huomioiden. Halutessasi voit osallistua myös etäyhteyden kautta. Kurssi jakautuu viiteen osioon, josta jokaisen kesto on noin kaksi tuntia. Sisältö on vapaamuotoinen ja lähdetään liikkeelle aivan alkeista.

Hankkeen kielikurssin kuvituskuva jonka päällä on tekstiä ja logoja.

Ensimmäinen tapaaminen on Teknologiakeskus Logistiassa, Kauhajoella (Teknologiapuisto 1, Kauhajoki). 

keskiviikkona 28. huhtikuuta kello 17.00- 19.00

Huom: Käytössämme on iso sali, jolloin turvavälit tulevat hyvin huomioiduksi. Tilaisuudessa on suositeltavaa käyttää maskia.

SE to NW ESTFIN tourist trails -hanke on Leader Suupohjan ja Viron Leader-ryhmän Kirderanniku Koostöökogu kansainvälinen yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on parantaa matkailuyrittäjien ja toimijoiten tietoja ja taitoja kulttuurin, kielen, yhteistyön, markkinoinnin osalta sekä edesauttaa paikallisten matkailukohteiden näkyvyyttä kansainvälisellä tasolla.

Ilmoittaudu mukaan Google forms lomakkeen kautta
tai lähettämällä sähköpostia aili@leadersuupohja.fi