Leader-hankkeiden hakujaksot kesällä ja syksyllä 2024


Loppuvuonna järjestetään kaksi erillistä hakujaksoa: pienhankkeille ja pienyritystuille sekä yhdistysten investointi- ja kehittämishankkeille ja yritysten investoinneille.

Kesä- ja syyskauden 2024 HAKUJAKSOT

  • 30.5.-30.9.2024 pienhankkeiden sekä pienyritystukien hakujakso. Tämän hakujakson aikana Hyrrässä jätetyt rahoitushakemukset käsitellään 26.10.2024 hallituksen kokouksessa. Muiden tukimuotojen rahoitushakemuksia EI käsitellä.
  • 30.5.-30.11.2024 (huom. päättymispäivämäärä voi aikaistua n. 1 viikolla) yleishyödyllisten investointihankkeiden, yleishyödyllisten kehittämishankkeiden sekä yritysten investointihankkeiden hakujakso. Tämän hakujakson aikana Hyrrässä jätetyt rahoitushakemukset käsitellään 12.12.2024 hallituksen kokouksessa. Muiden tukimuotojen rahoitushakemuksia EI käsitellä.

Hakujaksojen avulla pyritään varmistamaan rahoituksen riittävyys hyville hankkeille!

Lisätietoja syksyn 2024 hakujaksoista antavat:

  • Yritystukien osalta Hanna-Leena Pihlajaniemi, hanna-leena(at)leadersuupohja.fi
  • Hanketukien osalta Mirka Puska, mirka(at)leadersuupohja.fi