Hae meille kesätöihin!


Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Leader Suupohja on yksi Suomen 52 Leader-ryhmästä. Myönnämme hankerahoitusta pienyrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille omalla toiminta-alueellamme.

Toiminta-alueemme muodostavat Kauhajoen ja Kurikan kaupunkien (pl. Jalasjärvi) lisäksi Teuvan, Karijoen ja Isojoen kunnat. Yhdistyksellä on toimipiste Kauhajoella ja Kurikassa.

Haemme Visit Suupohja sykähdyttää -hankkeelle 3 kuukaudeksi viestintätaitoista, aktiivista, oma-aloitteista ja oppimishaluista nuorta, joka asuu tai on kotoisin yhdistyksen toiminta-alueelta. Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. viestinnällisiä tehtäviä sekä toimistotöitä. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme:
-18-28 vuoden ikää
-digitaalisten kanavien tuntemista
-omatoimisuutta ja innostunutta työotetta
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-toiminta-alueen tuntemusta
-oman auton käyttömahdollisuutta
-valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Arvostamme kokemusta valokuvaamisesta, videoinnista sekä editoinnista, sosiaalisen median eri kanavien hallintaa sekä sujuvaa tekstin tuottamista.

Tarjoamme näköalapaikan paikalliseen kehittämiseen, monipuolisia viestintätehtäviä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi viestijänä ja maaseudun kehittäjänä. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit kesätyöntekijän työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi 10.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi merkillä "kesätyöntekijä".

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi, hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi tai p. 040 536 8404 (ensisijaisesti sähköpostilla).