Virtaa viisikkoon


Tutustu uuteen paikalliseen kehittämisstrategiaan, Virtaa viisikkoon, EU-ohjelmakaudelle 2023-2027

Uusi kehittämisstrategia Virtaa viisikkoon

Olemme valmistelleet uuden paikallisen kehittämisstrategian, Virtaa viisikkoon, ohjelmakaudelle 2023-2027. Se on syksyn 2022 aikana arvioitavana maa- ja metsätalousministeriössä ja julkaistaan hyväksymisen jälkeen. Virtaa viisikkoon -kehittämisstrategia tehtiin tiiviissä yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän, yhteisöjen ja asukkaiden kanssa.

Strategian pääpainopisteet ovat elinvoimainen seutu (yrittäjyys, elinkeinot), hyvinvoiva ja taitava seutu (yhteisöllisyys, kylät, osaaminen), ainutlaatuinen seutu (luonto, matkailu, kulttuuri) sekä aktiivinen seutu (nuoret, kansainvälisyys). Läpileikkaavat teemat ovat älykkyys, innovatiivisuus ja kestävä kehitys. Paikallista kehittämisstrategiaa toteuttaviin toimiin on haettu rahoitusta 11.250000 €.

Virtaa viisikkoon -strategia ohjelmakaudelle 2023-2027 Lataa

Kehittämisstrategian sisältöihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Hanna-Leenaan, hanna-leena.pihlajaniemi(at)leadersuupohja.fi tai p. 040 536 8404 tai kehittämissuunnittelija Mirkaan, mirka.puska(at)leadersuupohja.fi tai p. 0400 474 880.