Tulosseminaari


Maaseuturahaston kausi 2014-2022 Etelä-Pohjanmaalla

Tervetuloa kokoamaan mennyttä ohjelmakautta yhteen Seinäjoelle!

Ennen tulevaan CAP 27 -rahoituskauteen siirtymistä on syytä katsahtaa vielä vähän menneeseen. Tulosseminaarissa käydään läpi mennyttä rahoituskautta Etelä-Pohjanmaalla. Ohjelmassa on ainakin rahoitettujen hankkeiden esittelyjä ja haastatteluja sekä hanketori. Saamme myös vieraita Etelä-Pohjanmaan Ruokaprovinssista.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumistiedot löytyvät täältä. Ilmoittautumisaikaa on 4.11.2022 saakka.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita hanketoimijat, kylien kehittäjät, tukea saaneet yrittäjät, Leaderit, Leader-ryhmien hallituksen edustajat, ELYläiset ja muut aiheesta kiinnostuneet! Ehkä tilaisuus poikii myös uusia hankeideoita ensi kautta varten.

Tilaisuuden järjestää Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus yhteistyössä alueen Leader-ryhmien kanssa.