Hanketyöntekijät (2hlö) ja kesätyöntekijä haussa


Leader Suupohja hakee määräaikaisiin työsuhteisiin kahta hanketyöntekijää: Tulevaisuuden tekijät - sekä Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa -hankkeisiin. Lisäksi meillä on avoinna kesätyöntekijän paikka kahden kesäkuukauden ajaksi.

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on Isojoen, Karijoen, Kauhajoen, Kurikan (pl. Jalasjärvi) ja Teuvan alueella toimiva maaseudun kehittämiseen erikoistunut Leader-ryhmä. Toteutamme alueella EU-osarahoitteista Leader-ohjelmaa. Toimintaamme kuuluu niin paikallisen, alueellisen kuin kansainvälisenkin kehittämistoiminnan hankkeistaminen järjestö-, julkisyhteisö- ja yrityspuolella. Yhdistys on monin tavoin osallisena alueen kehittämistoiminnassa vastaten myös alueen kylien ja yhteisöjen kehittämisestä. Yhdistyksellä on toimipisteet Kauhajoella ja Kurikassa.

Haemme määräaikaisia työntekijöitä seuraaviin työtehtäviin:

Hanketyöntekijä – Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa -hanke

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee Omistajavaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa -hankkeeseen osa-aikaista hanketyöntekijää (80 %). Hankkeen tavoitteena on edistää yritysten hallittuja ja onnistuneita omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia mm. kartoittamalla alueella olevat omistajan- ja sukupolvenvaihdosten tarpeessa olevat yritykset ja yrittäjät, tiedottamalla alueella kyseisiä palveluita tarjoavista tahoista, järjestämällä infotilaisuuksia ja jakamalla tietoa omistajanvaihdoksiin liittyvistä asioista yleisesti.

Työ on määräaikainen alkaen 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan hankkeen rahoituksen varmistuttua jatkuen 31.8.2023 saakka. Koeaika on neljä kuukautta. Hanketyöntekijän sijoituspaikkana pääasiallisesti Kauhajoki.

Hakijalta edellytämme:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta yritystoiminnasta ja yritystalouden tuntemisesta
 • kokemusta kehittämis- ja hanketyöstä
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • hyviä media- ja viestintätaitoja
 • hyvää suomen kielen taitoa
 • omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
 • oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi arvostamme:

 • toiminta-alueen ja alueen toimijoiden tuntemusta
 • innovatiivista työotetta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 4.3.2022 klo 15 mennessä merkinnällä ’Hanketyöntekijä Omistajavaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa’ sähköpostitse osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi

hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi, p. 040 536 8404 (ensisijaisesti sähköpostilla).

Hanketyöntekijä – Tulevaisuuden tekijät -hanke

Suupohjan Kehittämisyhdistys ry hakee Tulevaisuuden tekijät -hankkeeseen osa-aikaista hanketyöntekijää (80 %). Tulevaisuuden tekijät -nuorisohankkeessa paneudutaan nuorten media- ja ympäristökasvatukseen mm. pelillistämisen keinoin, nuorten osallisuuden parantamiseen, Leader Suupohjan nuoriso-Leader -toiminnan kehittämiseen sekä nuorten kansainvälisten kokemusten kartuttamiseen.

Työ on määräaikainen alkaen 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan hankkeen rahoituksen varmistuttua jatkuen 30.9.2023 saakka. Koeaika on neljä kuukautta. Hanketyöntekijän sijoituspaikkana pääasiallisesti Kauhajoki.

Hakijalta edellytämme:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta nuorten kanssa työskentelystä
 • kokemusta kehittämis- ja hanketyöstä
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • hyviä media- ja viestintätaitoja sekä tietämystä pelikulttuurista ja siihen liittyvistä ilmiöistä
 • hyvää suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä englanninkielen taitoa
 • omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
 • valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen
 • oman auton käyttömahdollisuutta

Lisäksi arvostamme:

 • toiminta-alueen ja alueen toimijoiden tuntemusta
 • innovatiivista työotetta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 4.3.2022 klo 15 mennessä merkinnällä ’Hanketyöntekijä Tulevaisuuden tekijät’ sähköpostitse osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi

hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi, p. 040 536 8404 (ensisijaisesti sähköpostitse).

Kesätyöntekijä 2022

Haemme kehittämistiimiimme 1.6.-31.7.2022 väliseksi ajaksi viestintätaitoista, aktiivista, innokasta, iloista, oma-aloitteista ja oppimishaluista nuorta, joka asuu tai on kotoisin yhdistyksen toiminta-alueelta. Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. viestinnällisiä tehtäviä sekä toimistotöitä.

Hakijalta edellytämme:

 • 18-29 vuoden ikää
 • digitaalisten kanavien tuntemista
 • omatoimisuutta ja innostunutta otetta työhön
 • hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja viestintätaitoja
 • toiminta-alueen tuntemusta
 • oman auton käyttömahdollisuutta
 • valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Arvostamme valokuvaus-, videointi- ja editointitaitoja sekä sosiaalisen median kanavien ymmärtämistä ja hallintaa.

Tarjoamme monipuolisia viestintätehtäviä, näköalapaikan paikalliseen kehittämiseen, mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden painottaa tehtävässä omaa osaamista ja kiinnostusta. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit kesätyöntekijän työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi 4.3.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi merkillä ”kesätyöntekijä”.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi, hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi tai p. 040 536 8404 (ensisijaisesti sähköpostilla).