Kitchen of Skills -webinaari 8.10.2021


Ilmoittaudu mukaan Kitchen of Skills - Näkökulmia avaintaitojen digitaaliseen ohjaukseen -webinaarin. Ilmoittautuminen päättyy 6.10.2021. Webinaari järjestetään pe 8.10.2021,

Millainen on hyvä digitaalinen ohjaus- ja oppimiskokemus? Millaista on elinikäisen oppimisen avaintaitojen digitaalinen ohjaus erilaissa kohderyhmissä? Mikä on Kitchen of Skills?

Leader Suupohja järjestää Kitchen of Skills – Näkökulmia avaintaitojen digitaaliseen ohjaukseen -webinaarin perjantaina 8.10.2021 klo 9.45-12. Webinaari toteutetaan Teamsin välityksellä.

Alustajana aiheeseen toimivat:

  • tietotekniika tohtori Jussi Rasku, Etelä-Pohjanmaan Korkeakouluyhdistys

Jussi Rasku on tutkijatohtori, jonka erityisosaaminen on data-analytiikassa ja pelillistämisessä. Jussi on taustaltaan ohjelmistotekniikan DI, mutta hän on ehtinyt myös opettaa monien digitaalisten työkalujen käyttöön vihkiviä kursseja ja koulutuksia. Hän työskentelee parhaillaan Tampereen yliopiston FITech-kurssien opettajana ja tutkijana Digitaalinen tiekartta Seinäjoen yliopistokeskuksessa -hankkeessa. Kyseisessä hankkeessa selvitetään mitä välineitä ja osaamista koulutuksen toteuttamiseen etänä ja hybridinä tarvitaan alueella. Sen vuoksi olemme todella kiinnostuneita kuulemaan aikuiskouluttajien näkemyksiä kyseisistä kehittämistarpeista.

  • digikoordinaattori Maaret Strang, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
  • maahanmuuttokoordinaattori Agnes Szeman, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi
  • kehittämissuunnittelija Tuija Takamäki, Leader Suupohja
  • kehittämissuunnittelija Mirka Puska, Leader Suupohja

Ilmoittautuminen webinaariin viimeistään 6.10.2021 osoitteessa https://bit.ly/kitchen-of-skills

Webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille torstaina 7.10.

Webinaarin järjestää Leader Suupohja. Se järjestetään osana Erasmus+ rahoitteista aikuiskoulutushanketta Through Culinary Heritage to Key Competences.

i