Uusia maaseudun kehittäjiä Leader Suupohjan hallitukseen


Suupohjan Kehittämisyhdistys valitsi uuden hallituksen toimintakaudelle 2021-2022 15.4.2021 Karijoella järjestetyssä vuosikokouksessaan.

Suupohjan Kehittämisyhdistys valitsi uuden hallituksen toimintakaudelle 2021-2022 15.4.2021 Karijoella järjestetyssä vuosikokouksessaan. Kauhajoelta ja Kurikasta hallitukseen valittiin neljä, Teuvalta kolme ja Isojoelta sekä Karijoelta kaksi jäsentä. Kolmikantavaatimuksen mukaisesti mukana on kuntien ja yhteisöjen edustajia sekä yksityisiä henkilöitä. Kehittämisyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Aki Ollikkala Teuvalta.

Hallituksen kokoonpano kaudella 2021−2022

Kuntien edustajat: Jari Pitkäranta, Isojoki (Anna Alakortes, Isojoki), Markus Blommendahl, Kurikka (Markku Hyden, Kurikka), Anu Salmela, Teuva (Saija Syväluoma, Teuva), Arja Harjunpää, Karijoki (Rami Aalto, Karijoki) ja Antti Ala-Kokko, Kauhajoki (Marko Ylinen, Kauhajoki).

Yhteisöjen edustajat: Jukka Pitkäranta, Isojoen Yrittäjät ry, Isojoki (Aki Pitkäkoski, Kärjenkosken Kyläseura ry, Isojoki), Jaana Perälä, Kurikan Yrittäjät ry, Kurikka (Pia Liukku, Niemenkylän kyläyhdistys ry, Kurikka), Aki Ollikkala, Teuvan Yrittäjät ry, Teuva (Hannu Kittilä, Teuvan Yrittäjät ry, Teuva), Mika Ruutiainen, Kurikka Travel ry, Kurikka (Aino Haavisto, SPR Kurikan osasto, Kurikka) ja Eija Venäläinen, Suupohjan Nuorkauppakamari ry, Kauhajoki (Virpi Myllymäki, Kauhajoki Seura ry, Kauhajoki).

Yksityisten edustajat: Markku Saloranta, Kurikka (Anne Laitala, Kurikka), Ville Perälä, Teuva (Tapio Korpela, Teuva), Marjaana Uusitalo, Karijoki (Jaakko Ylikärppä, Karijoki) ja Riitta Uusi-Kokko, Kauhajoki (Petri Piipari, Kauhajoki) ja Sirkku Ylikoski, Kauhajoki (Jennika Hakola, Kauhajoki).

Vuosikokouksen yhteydessä Seija Muotio (Teuva), Johanna Myllykangas (Karijoki) ja Petri Ahola (Karijoki) palkittiin maaseudun kehittäjien pronssisella ansiomerkillä. Pronssisen ansiomerkin ansaitakseen tulee toimia vähintään kuusi vuotta ansiokkaasti kylätoiminnassa tai Leader-ryhmän luottamus- ja toimihenkilötehtävissä. Sen myöntää Suomen Kylät ry.

Leader Suupohjan hallituksen puheenjohtaja Aki Ollikkala ja pronssisen ansiomitalin maaseudun kehittämisestä saanut Petri Ahola kättelevät koronaturvallisesti kyynärpäillä.
Leader Suupohjan puheenjohtaja Aki Ollikkala (vas.) palkitsi karijokisen Petri Aholan pronssisella ansiomerkillä ansiokkaasta työstä maaseudun kehittämisen eteen.