Seikkaile Suupohjassa on nyt Visit


Uusi Visit Suupohja matkailusivusto kerää yhteen luontoliikuntaan, retkeilyyn ja matkailuun keskittyvän tiedon Isojoelta, Karijoelta, Kauhajoelta, Kurikasta ja Teuvalta asukkaita, retkeilijöitä ja matkailijoita varten.

Verkkosivustolta löytyy kattava tarjonta tietoa mm. Suupohjan alueen luontokohteista, retkipaikoista, kulttuurikohteista, erilaisista aktiviteeteista ja palveluista sekä ruoka- ja majoituskohteista.

Suupohjassa on erinomaiset mahdollisuudet luontoliikuntaan. Parhaimmat kohteet ja reitit, Suupohjan seikkailut, löytyvät sivuston Luontokohteet ja reitit -osiosta. Kohde-esittelyt sisältävät perustietojen lisäksi valokuvia kohteista, sijainnin Google Maps kartalla ja kohteen palvelut retkeilymerkkeinä. Osasta kohteista tarjotaan myös 360-valokuvia, videoita, ääniraitoja ja tarinoita.

Matkailijan Info-osiossa kerrotaan Suupohjan alueesta ja sen kunnista, ja opastetaan, miten alueelle kätevimmin saavutaan. Joskus matkalla sattuu ja tapahtuu, ja sen varalle onkin kerätty yhteen keskeiset matkailijan tarvitsemat palvelut terveyspalveluista poliisiin.

Kulttuurikohteet sekä muut seikkailijoille suuntautuvat palvelut, kuten ruoka- majoitus-, elämys- ja liikuntapalvelut löytyvät nekin uudelta sivustolta. Majoitus ja ruoka -osion alle on koottu edellä mainittujen lisäksi myös juhlatiloja, tilausravintoloita ja pitopalveluita sekä suoramyyntitiloja.

Harrastuksia, elämyksiä, ja aktiviteettejä löytyy esiteltynä Visit Suupohjassa kaikille vauvasta vaariin. Musiikkia, teatteria, museoita, ruokaelämyksiä ja monen sortin tapahtumia. Liikuntaa aina ratsastuksesta maastopyöräilyn, uimahallien ja yleisurheilun kautta palloilulajeihin sekä frisbeegolfiin. Kannattaakin seurata sivuston tapahtumakalenteria kulttuuritapahtumien lisäksi myös liikunta- ja urheiluaktiviteettien osalta.

Kaikkea tätä sekä paljon muuta on Visit Suupohja! Tervetuloa seikkailemaan Suupohjaan!

Visit Suupohja -verkkosivu on tuotettu Leader Suupohjan Suupohjan Helmet -hankkeessa. Palautteen ja kehitysideat sivustosta voi lähettää osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi.