Rekry! Tule meille kesäjobbariksi


Oletko sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Haemme kehittämistiimiimme 1.-30.6.2021 väliseksi ajaksi aktiivista, innokasta, iloista, oma-aloitteista ja oppimishaluista nuorta, joka asuu tai on kotoisin yhdistyksen toiminta-alueelta. Kesätyöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. toimistotöitä, viestinnällisiä tehtäviä sekä eri hankkeiden toimia. Olet myös vahvasti mukana rakentamassa Leader Suupohjan omaa nuorisotoimintaa ja valmistelemassa paikallista kehittämisstrategiaa nuorten näkökulmasta. Toimenkuva muotoutuu lopulta tekijän vahvuuksien mukaan.

Hakijalta edellytämme:

  • 18-29 vuoden ikää
  • toiminta-alueen tuntemusta
  • omatoimisuutta ja innostunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja viestintätaitoja
  • oman auton käyttömahdollisuutta
  • valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme näköalapaikan paikalliseen kehittämiseen, mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden painottaa tehtävässä omaa osaamista ja kiinnostusta. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit kesäharjoittelijan työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi merkillä ”kesätyöntekijä”.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi, hanna-leena.pihlajaniemi@leadersuupohja.fi tai p. 040 536 8404.