Maakunnan väkeä kootaan virtuaalisiin kumppanuuspöytiin, Suupohjassa 18.2 ja Kurikassa 24.2


Miten alueen asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyönä? Millainen on järjestöystävällinen kunta? Näitä asioita pohditaan helmi-maaliskuulla Etelä-Pohjanmaalla toteuttavissa kumppanuuspöydissä. Kumppanuuspöydissä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

Kumppanuuspöytien järjestelyistä vastaavat kuntien ja kuntayhtymien kanssa Järjestöt mukana muutoksessa ja Leader-ryhmien Kylille-hanke sekä rakenneuudistushanke.

Suupohjan kuntien/kaupunkien (Kauhajoki, Teuva, Karijoki, Isojoki) yhteinen kumppanuuspöytä pidetään torstaina 18.2. klo 17–19 verkossa

Suupohjan Kumppanuuspöydässä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän LLKY:n johtokunnan pj Lasse Hautala, sivistysjohtaja Pauliina Niemi Teuvalta, kunnanjohtaja Marko Keski-Sikkilä Karijoelta ja hyvinvointikoordinaattori Maija Luomaniemi tuovat kuntien tervehdykset ja kertovat mitä järjestöt merkitsevät kunnille ja millaista järjestöyhteistyötä toivotaan. Tämän jälkeen käydään keskustelua osallistujien kesken järjestöystävällisestä kunnasta.

Seuraavat kumppanuuspöydät

Seuraavat kumppanuuspöydät ovat 17.2. Alavudella, 18.2. Suupohja (Kauhajoki, Teuva, Karijoki ja Isojoki), 24.2. Kurikassa, 25.2. Ähtärissä, 11.3. Alajärvellä ja 18.3. Lapualla.

Kumppanuuspöydät käynnistyvät kello 17 ja ne pidetään Teams-sovelluksessa. Kysy lisätietoa oman Leader-ryhmäsi kyläkehittäjältä. Seuraa tiedotusta myös sosiaalisessa mediassa. Kumppanuus on tarkoitettu kaikille, kunta ja järjestöt palvelevat jokaista: #muavarten.

Tervetuloa Suupohjan alueen yhdistys- ja muut kiinnostuneet toimijat keskustelemaan järjestötoiminnasta virtuaaliseen Kumppanuuspöytä -tilaisuuteen 18.2. klo 17-19.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Tapahtumaan saat linkin sähköpostiisi tai voit liittyä täältä.

Lisätietoja;
Tuija Takamäki, puh. 040 705 5801 (tuija.takamaki@leadersuupohja.fi) tai Teija Matalamäki, puh. 040 684 3828 (teija.matalamaki@jtalo.fi )