Kesätyötä tarjolla!


Tule meille kesätöihin!

Leader Suupohja on yksi Suomen 52 Leader-ryhmästä. Myönnämme hankerahoitusta mikroyrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille toiminta-alueellamme, johon kuuluu Kauhajoen ja Kurikan kaupungit (pl. Jalasjärvi) sekä Teuvan, Karijoen ja Isojoen kunnat. Yhdistyksellä on toimipiste Kauhajoella ja Kurikassa.

Haemme yhdistykselle kahden kuukauden ajaksi kesätyöntekijää monipuolisiin viestintätehtäviin. Monipuolisten viestintätaitojen lisäksi toivomme kesävahvistuksemme olevan aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen nuori, joka asuu tai on kotoisin yhdistyksen toiminta-alueelta.

Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan, ja kahden kuukauden mittainen työsuhde on ajoitettavissa touko-elokuun väliseen aikaan.

Hakijalta edellytämme:
-18-28 vuoden ikää
-hyviä valokuvaustaitoja
-kykyä kirjoittaa tekstejä verkkoon
-kokemusta WordPress sivujen päivittämisestä
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-toiminta-alueen tuntemusta
-oman auton käyttömahdollisuutta
-valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Tarjoamme näköalapaikan paikalliseen kehittämiseen, monipuolisia viestintätehtäviä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi viestijänä ja maaseudun kehittäjänä. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit kesätyöntekijän työpaikasta, lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV 8.3.2024 klo 15.00 mennessä osoitteeseen toimisto@leadersuupohja.fi merkillä ”Kesätyöntekijä”.

Lisätietoja työtehtävästä antaa 4.-8.3.2024 klo 9.00-15.00 puhelimitse toiminnanjohtaja Hanna-Leena Pihlajaniemi p. 040 536 8404.